Ga samen op de foto in Volendammer klederdracht

Een foto in kostuum laten maken is leuk, makkelijk en snel gedaan. We leggen je graag uit hoe je in drie stappen een unieke foto in Volendammer klederdracht krijgt.

 


1. Ontvangst en verkleden

Een van onze medewerkers neemt je mee naar de fotostudio. Heren en dames worden gescheiden en voor iedereen wordt een Volendammer kostuum op maat uitgezocht. Je hoeft je niet uit te kleden: je trekt het kostuum over je eigen kleding aan. Een assistente helpt je daarbij. Daarna worden de klompen gepast. Het aankleden is vaak aanleiding tot veel hilariteit en daarom al een belevenis op zich.

 

 

2. Compositie en foto

Als iedereen is aangekleed, worden de posities in de fotostudio ingenomen. Je kiest het decor uit en zoekt ook een of meer attributen uit om mee op de foto te gaan. Er is van alles, van een accordeon, een pijp, een fles jenever en een vismand tot een juk, een ronde kaas, een koffiemolen en een bos tulpen. De fotograaf zet iedereen met een deskundig oog op de juiste plek. Dan volgt de klik waar het allemaal om begonnen is.

 

 

3. Snelle service

Terwijl je jouw kostuum aan het uittrekken bent, zijn wij al bezig om de foto’s op het gewenste formaat af te drukken. Dat duurt ongeveer een half uurtje. Ondertussen kun je een kijkje in onze winkel nemen of een wandeling over de Dijk maken. Daar is nog veel meer te beleven!

Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over je foto in kostuum? Bel of mail ons, we zijn je graag van dienst. 

Wist je dat één van onze fotostudio’s gelijkvloers is, waardoor rolstoelgebruikers daar moeiteloos naar binnen kunnen rijden? Deze studio biedt ruimte voor groepen tot 25 personen. Rolstoelgebruikers kunnen rekenen op extra assistentie bij het aantrekken van hun kostuum.

Wij zijn elke dag geopend, ook op zondag!

Maandag - Vrijdag:  van 09.30 uur tot 17.30 uur.
Weekenden:  van 9.30 uur tot 18.00 uur.

Openingstijden tijdens Kerstmis en Nieuwjaar:

  • 24 December 9.30 - 17.00
  • 25 December 9.00 - 17.00
  • 26 December 9.00 - 18.00
  • 31 December 9.30 - 17.00
  • 01 Januari 10.00 - 18.00

Reserveren is wenselijk, vooral in het weekend.