Kwaliteit

Kwaliteitsfoto’s

Onze foto’s schieten we nog steeds in dezelfde fotostudio die Pouw de Boer in 1925 begon. We hebben er wel een decor aan toegevoegd, met drie verschillende opties: een traditionele schouw, een Volendams huisje en de haven met zicht op de Zuiderzee. Verder kleden we de studio aan met originele voorwerpen als visnetten, Delftsblauwe borden, melkbussen, koperen ketels en meubilair. Elk detail draagt bij aan de authentieke sfeer die de foto in traditionele Volendammer klederdracht zo speciaal maakt.


Professionaliteit en ervaring

Iedereen kan zich tegenwoordig fotograaf noemen, maar dat is geen garantie voor een geslaagde foto. Wij hechten er dan ook veel waarde aan dat onze fotografe Paulien de Boer beschikt over het Vakdiploma Fotografie. Bovendien hebben we in de loop der jaren al tienduizenden kostuumfoto’s gemaakt, dus we weten wat het beste werkt. Onze kennis en ervaring komen samen in eersteklas foto’s. Net zo mooi als van de vele beroemdheden die je voorgingen en van een kwaliteit om in te lijsten!

Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie over je foto in kostuum? Bel of mail ons, we zijn je graag van dienst. 

Wist je dat één van onze fotostudio’s gelijkvloers is, waardoor rolstoelgebruikers daar moeiteloos naar binnen kunnen rijden? Deze studio biedt ruimte voor groepen tot 25 personen. Rolstoelgebruikers kunnen rekenen op extra assistentie bij het aantrekken van hun kostuum.

Wij zijn elke dag geopend, ook op zondag!

Maandag - Vrijdag:  van 09.30 uur tot 17.30 uur.
Weekenden:  van 9.30 uur tot 18.00 uur.

Openingstijden tijdens Kerstmis en Nieuwjaar:

  • 24 December 9.30 - 17.00
  • 25 December 9.00 - 17.00
  • 26 December 9.00 - 18.00
  • 31 December 9.30 - 17.00
  • 01 Januari 10.00 - 18.00

Je kunt altijd zo binnenlopen, maar reserveren heeft onze voorkeur.