Volendamse Klederdracht Foto


Voor een mooie Volendamse klederdracht foto komt u naar Foto de Boer, de grootste studio op de beroemde dijk. Dit familiebedrijf bestaat alweer bijna een eeuw, en is hét adres waar al honderdduizenden mensen op de foto zijn gezet. Ook diverse beroemdheden, zoals Marco Borsato en onze eigen Jan smit en Nick & Simon, kozen voor Foto de Boer. Bij een bezoek aan ons mooie dorp moet u zeker even langskomen!

Het ontstaan van de Volendamse klederdracht foto

Volendammer Pouw de Boer liep op een mooie dag in 1925 over de dijk, toen hij zag hoe Amerikaanse toeristen kleding aan het uitwisselen waren met een paar Volendammers. Ze hadden de grootste lol. Pouw zag een kans hier professioneel mee aan de slag te gaan en opende een fotostudio. Inmiddels hebben vele duizenden toeristen een Volendamse klederdracht foto laten maken bij Foto de Boer. De zaak wordt tegenwoordig gerund door de kleinkinderen van Pouw, die op moderne wijze werken in dezelfde studio als hun grootvader. Meer over Foto de Boer vindt u op de homepage.

Een Volendamse klederdracht foto laten maken

U vindt de studio van Foto de Boer pal aan de beroemde haven, midden op de dijk. U kunt hier gewoon naar binnen lopen, zonder te reserveren. Alleen bij grote groepen adviseren wij van te voren een afspraak te maken. Onze medewerkers helpen u in de klederdracht, iets dat meestal gepaard gaat met veel lachen. Als iedereen is aangekleed, kunt u plaats nemen in de studio. Hier beslist u welke achtergrond en accessoires u wilt gebruiken. Na het maken van de Volendamse klederdracht foto kunt u even een rondje lopen over de dijk, om na slechts een half uur uw foto op te halen. Meer weten over de werkwijze? Klik hier.

Klederdracht kopen

Ook als u Volendamse klederdracht wilt kopen, bent u bij Foto de Boer aan het juiste adres. In hetzelfde pand als waar onze studio is gevestigd vindt u een winkel waar u prachtige kostuums kunt kopen. Wij hebben kostbare handgemaakte kostuums, maar verkopen ook goedkopere exemplaren. Omdat gemak de mens dient, is alles ook via het internet te bestellen, op onze website Dutch Costumes.Fotostudio Volendam, Foto's in Klederdracht, Fotoshoot Volendam, Fotografie Volendam, Verhuur Klederdracht, Foto's Klederdracht, Klederdracht Foto, Klederdracht Kleding, Volendamse Klederdracht, Traditionele Klederdracht