Volendamse Klederdracht


Voor de mooiste Volendamse klederdracht gaat u naar Foto de Boer. In onze winkel aan de beroemde Volendamse haven kunt u terecht voor prachtige handgemaakte kostuums, in diverse uitvoeringen. Bent u niet in de gelegenheid naar Volendam te komen? Geen probleem, op onze website Dutch Costumes kunt u de Volendamse klederdracht online bestellen. Wij leveren wereldwijd!

Foto de Boer: Volendamse klederdracht foto’s

In 1925, toen het dorp Volendam steeds meer artiesten en toeristen begon te trekken, zag Pouw de Boer een groep Volendammers lol trappen met een aantal Amerikaanse toeristen door hun kleding uit te wisselen. Pouw zag in dat toeristen graag zelf in de Volendamse klederdracht wilden lopen, en daarom opende hij een fotostudio. Inmiddels zijn al honderdduizenden toeristen op de foto gegaan in Volendamse klederdracht in de studio van dit familiebedrijf. Voor meer informatie over Foto de Boer gaat u naar de website.

Dutch Costumes: Volendamse klederdracht kopen

Dutch Costumes is de online webwinkel van Foto de Boer, waar u diverse uitvoeringen van de Volendamse klederdracht kunt bestellen. Zo hebben wij prachtige handgemaakte kostuums, maar ook goedkopere varianten. Volendamse klederdracht is er voor vrouwen, mannen en kinderen, in meerdere uitvoeringen. Naast Volendamse klederdracht verkopen wij ook houten klompen, Delfts blauw en handgemaakte porseleinen poppen in Volendamse klederdracht. Klik hier om naar de website van Dutch Costumes te gaan.Traditionele Klederdracht, Klederdracht Foto Volendam, Volendam Klederdracht Foto, Foto in Klederdracht, Volendammer Klederdracht, Volendamse Foto, Fotograaf Volendam, Foto in Klederdracht Volendam, Oud Hollandse Klederdracht, Volendams Klederdracht