Volendamse Foto


U brengt binnenkort een bezoek aan Volendam, het bekende dorp aan het IJsselmeer? Dan mag een Volendamse foto in kostuum natuurlijk niet ontbreken. Foto de Boer is de grootste studio aan de haven. U kunt direct op de dijk onze zaak binnenlopen. Uw Volendamse foto in kostuum heeft een half uurtje later al binnen. Foto de Boer: Volendams beroemde en grootste studio.

Volendamse foto: het begin

Aan het einde van de negentiende eeuw werd het simpele vissersdorp steeds populairder onder artiesten, voor wie de haven en dijk een bron van inspiratie vormden. Langzaamaan vonden steeds meer toeristen hun weg naar het kleine dorp. Pouw de Boer zag dat er kansen lagen in het toerisme, toen hij Amerikaanse toeristen voor de grap kleding zag wisselen met Volendammers. Het idee van een fotostudio was geboren. Inmiddels hebben al duizenden toeristen hun Volendamse foto laten nemen in Foto de Boer. Meer over Foto de Boer vindt u hier.

Volendamse foto bij Foto de Boer

Wanneer u in Volendam bent moet u zeker binnenlopen bij Foto de Boer voor een mooie Volendamse foto. Onze medewerkers helpen u in een Volendams kostuum, waarna u in onze grote studio in geheel Volendamse stijl op de foto gaat. De ervaring op zich is hartstikke leuk, de foto is een ontzettend leuke herinnering. Voor voorbeelden van een Volendamse foto door Foto de Boer gaat u naar de homepage.

Volendams kostuum kopen

Bij Foto de Boer kunt u ook Volendamse klederdracht kopen. In onze winkel vindt u prachtige handgemaakte kostuums, voor mannen, vrouwen en kinderen. Sinds kort zijn al onze producten ook online te verkrijgbaar. Voor een overzicht gaat u naar onze webwinkel op de site Dutch Costumes.Fotograaf Volendam, Foto in Klederdracht Volendam, Oud Hollandse Klederdracht, Volendams Klederdracht, Volendamse Klederdracht Foto, Fotostudio Volendam, Foto's in Klederdracht, Fotoshoot Volendam, Fotografie Volendam, Verhuur Klederdracht