Volendams Klederdracht


U bent op zoek naar Volendams klederdracht? Uw zoektocht eindigt bij Foto de Boer, de grootste producent van Volendams klederdracht. Onze prachtige handgemaakte kostuums kunt u kopen in onze winkel aan de haven, of bestellen via onze website Dutch Costumes. Wij hebben diverse kostuums in onze collectie, voor mannen, vrouwen en kinderen.

Volendams klederdracht van Dutch Costumes

Foto de Boer is een fotostudio in Volendam, waar sinds 1925 al vele toeristen op de foto zijn gegaan in Volendams klederdracht. In het pand op de dijk is bovendien een winkel gevestigd waar Volendams klederdracht gekocht kan worden. Onze collectie is nu ook te bestellen via een online webshop, Dutch Costumes. Hier vindt u traditionele kostuums die met de hand gemaakt zijn, maar ook goedkopere varianten. Om direct naar de webshop te gaan klikt u hier.

Foto in Volendams klederdracht

Wanneer u een bezoek aan Volendam brengt, mag een foto in Volendams klederdracht niet ontbreken. Foto de Boer is al bijna een eeuw hét adres op de dijk, waar al duizenden toeristen in kostuum op de kiek zijn gezet. Dit is de studio waar de beroemdheden heen gaan, zoals onze eigen Jan Smit. U kunt zonder reserveren onze studio binnenlopen, om een half uur later alweer op de dijk te staan met een mooie foto in Volendams klederdracht in uw bezit. Meer weten over Foto de Boer? Ga dan naar de homepage.Volendamse Klederdracht Foto, Fotostudio Volendam, Foto's in Klederdracht, Fotoshoot Volendam, Fotografie Volendam, Verhuur Klederdracht, Foto's Klederdracht, Klederdracht Foto, Klederdracht Kleding, Volendamse Klederdracht