Volendam Klederdracht Foto


In Volendam een klederdracht foto laten maken? Foto de Boer is de beroemde en grootste fotostudio van het dorp. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1925, en heeft al duizenden mensen in Volendamse klederdracht op de kiek gezet. Kom nu naar het leukste dorp van Nederland, en laat u omtoveren tot een echte Volendammer.

Volendam klederdracht foto: het begin

Op een mooie dag in 1925 zag Pouw de Boer een aantal Amerikaanse toeristen met de grootste lol kleding wisselen met een groep Volendammers. Een nieuw idee was geboren. Pouw begon op de dijk een fotostudio, waar toeristen zich konden verkleden in Volendamse klederdracht en zo op de foto werden gezet. Inmiddels is Volendam een heuse trekpleister, en is de Volendam klederdracht foto een attractie die niet meer weg te denken is. Foto de Boer is er een kleine eeuw later nog steeds, nu gerund door de kleinkinderen van Pouw. Meer over Foto de Boer vindt u op de homepage.

Volendam klederdracht foto: werkwijze

Als u Volendam bezoekt kunt u zonder probleem onze studio binnenlopen om een Volendam klederdracht foto te laten maken. Alleen als het om een hele grote groep gaat is het verstandig om van te voren even te reserveren. Onze medewerkers zullen u in uw kostuum helpen, waarna u kunt plaats nemen in de studio. Hier heeft u de keuze uit diverse settings en accessoires om de foto op te leuken. Vervolgens kunt u wachten in onze winkel of even een rondje lopen maken over de dijk. Een half uur later kunt u dan de Volendam klederdracht foto ophalen. Voor meer over de werkwijze klikt u hier.

Klederdracht kopen

Mocht u graag Volendamse klederdracht willen kopen, dan kunt u ook bij Foto de Boer terecht. In onze winkel op de dijk kunt u prachtige handgemaakte kostuums kopen, of de goedkopere varianten. Al onze producten zijn ook online te bestellen, via onze website Dutch Costumes. Wij leveren onze producten wereldwijd!Foto in Klederdracht, Volendammer Klederdracht, Volendamse Foto, Fotograaf Volendam, Foto in Klederdracht Volendam, Oud Hollandse Klederdracht, Volendams Klederdracht, Volendamse Klederdracht Foto, Fotostudio Volendam, Foto's in Klederdracht