Verhuur Klederdracht


U zoekt een bedrijf voor het verhuur van klederdracht? Dutch Costumes is de grootste leverancier en producent van klederdracht, en daarom het antwoord op uw vraag. Wij hebben diverse kostuums in onze collectie, van goedkoop geprijsd tot handgemaakte traditionele kostuums. Of u nu een kostuum wilt kopen, of bij ons komt voor het verhuur van klederdracht; u bent verzekerd van een betrouwbare service en topkwaliteit producten.

Verhuur klederdracht: Dutch Costumes

Dutch Costumes is een webwinkel waar u terecht kunt als u zoekt naar verhuur van klederdracht. De kostuums worden met de hand gemaakt, waarbij wij erop letten dat het traditionele ontwerp wordt gevolgd. Wij hebben echter ook goedkopere kostuums voor verhuur. Verder vindt u in onze webwinkel traditionele sieraden, servies en klompen. Ga nu direct naar de webwinkel.

Verhuur klederdracht: fotografie

Dutch Costumes is een initiatief van het familiebedrijf Foto de Boer, een fotostudio in Volendam. Al sinds 1925 komen toeristen van heinde en verre op in deze prachtige studio in klederdracht op de foto te gaan. Voor verhuur klederdracht kunt u terecht in onze webwinkel, maar ook in onze winkel op de beroemde dijk. Meer over Foto de Boer vindt u op de homepage.Foto's Klederdracht, Klederdracht Foto, Klederdracht Kleding, Volendamse Klederdracht, Traditionele Klederdracht, Klederdracht Foto Volendam, Volendam Klederdracht Foto, Foto in Klederdracht, Volendammer Klederdracht, Volendamse Foto