Traditionele Klederdracht


U bent op zoek naar traditionele klederdracht? Volendamse klederdracht is het meest bekend in Nederland en wordt om die reden dan ook wel Hollandse klederdracht genoemd. Dutch Costumes is de grootste en goedkoopste leverancier van deze traditionele klederdracht. U kunt diverse soorten kostuums kopen in onze winkel op de dijk te Volendam, of via onze webwinkel.

Dutch Costumes: producent van traditionele klederdracht

Dutch Costumes produceert en levert diverse soorten traditionele klederdracht. U heeft de keuze uit prachtig handgemaakte kostuums, geheel naar traditioneel ontwerp. Deze kostuums zijn van een superieure kwaliteit. Hiernaast bieden wij ook goedkopere varianten aan. Dutch Costumes levert diverse modellen voor vrouwen, mannen en kinderen. Naast traditionele klederdracht kunt u bij ons ook terecht als u op zoek bent naar traditionele sieraden, sjaals en houten klompen. Om naar de webwinkel te gaan klikt u hier.

Foto de Boer: Volendamse klederdracht foto’s

Dutch Costumes is onderdeel van het familiebedrijf Foto de Boer. Deze fotostudio bestaat al sinds 1925, en is hét adres als in Volendam op de foto wil in traditionele klederdracht. Vele duizenden toeristen, waaronder een aantal beroemdheden, kozen voor de kwaliteit van Foto de Boer. Naast een studio is nu ook een winkel gevestigd in het pand aan de bekende haven van Volendam. Hier kunt u diverse uitvoeringen van de bekende traditionele klederdracht aanschaffen. Meer weten over Foto de Boer? Ga dan naar de homepage.Klederdracht Foto Volendam, Volendam Klederdracht Foto, Foto in Klederdracht, Volendammer Klederdracht, Volendamse Foto, Fotograaf Volendam, Foto in Klederdracht Volendam, Oud Hollandse Klederdracht, Volendams Klederdracht, Volendamse Klederdracht Foto