Oud Hollandse Klederdracht


Voor oud Hollandse klederdracht moet u bij Dutch Costumes zijn. Dit bedrijf is de grootste en voordeligste producent van Volendamse klederdracht. Deze kostuums zijn het meest beroemd in Nederland en daarom wordt hier ook wel eens naar verwezen als oud Hollandse klederdracht. U kunt de oud Hollandse klederdracht kopen in onze winkel op de dijk in Volendam, of via de website. Wij leveren wereldwijd!

De oud Hollandse klederdracht van Dutch Costumes

Bij Dutch Costumes vindt u prachtige oud Hollandse klederdracht. De kostuums worden met de hand vervaardigd, waarbij het traditionele ontwerp in acht wordt gehouden. Naast deze handgemaakte kostuums van topkwaliteit hebben wij ook goedkopere oud Hollandse klederdracht in onze collectie. Naast oud Hollandse klederdracht vindt u op onze website ook een aanbod van traditionele sieraden, sjaals en houten klompen. Ga nu direct naar de webwinkel.

Foto’s in oud Hollandse klederdracht

De website Dutch Costumes wordt gerund door Foto de Boer, een familiebedrijf uit Volendam. Al sinds 1925 is de fotostudio van Foto de Boer het adres voor mooie foto’s in oud Hollandse klederdracht. In het mooie pand aan de haven is tevens een winkel gevestigd, waar u ook de oud Hollandse klederdracht kunt kopen. Meer informatie over Foto de Boer vindt u op de homepage.Volendams Klederdracht, Volendamse Klederdracht Foto, Fotostudio Volendam, Foto's in Klederdracht, Fotoshoot Volendam, Fotografie Volendam, Verhuur Klederdracht, Foto's Klederdracht, Klederdracht Foto, Klederdracht Kleding