Klederdracht Foto Volendam


U wilt een klederdracht foto in Volendam laten maken? Dan gaat u natuurlijk naar de beroemde en grootste fotostudio van het dorp: Foto de Boer. Dit familiebedrijf heeft inmiddels al meer dan honderdduizend toeristen omgetoverd tot een echte Volendammer of Volendamse. Een prachtige klederdracht foto zal een mooie herinnering zijn aan uw bezoek aan Volendam.

Klederdracht foto Volendam: bijzonder leuke ervaring

Wanneer u Volendam bezoekt, kunt u spontaan Foto de Boer binnenlopen om een klederdracht foto Volendam te maken. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de metamorfose tot echte Volendammer. Het omkleden is een belevenis op zich en gebeurt vaak in een zeer lacherige stemming. Eenmaal aangekleed kunt u plaatsnemen in onze studio, die volledig in teken staat van de authentieke Volendamse sfeer, compleet met visnetten en gedateerd meubilair. Binnen een half uur is uw klederdracht foto in Volendam klaar! Meer informatie over Foto de Boer vindt u op de homepage.

Klederdracht kopen

Ook als u interesse heeft in het aanschaffen van een echt traditioneel Volendams kostuum, bent u bij Foto de Boer aan het juiste adres. In de studio is ook een winkel, waar diverse uitvoeringen van de Volendamse klederdracht gekocht kan worden. Deze kostuums zijn ook online te bestellen, op onze website Dutch Costumes. Wij leveren wereldwijd!

Wij zien u graag op de dijk! Foto de Boer: het adres voor een prachtige klederdracht foto in Volendam.Volendam Klederdracht Foto, Foto in Klederdracht, Volendammer Klederdracht, Volendamse Foto, Fotograaf Volendam, Foto in Klederdracht Volendam, Oud Hollandse Klederdracht, Volendams Klederdracht, Volendamse Klederdracht Foto, Fotostudio Volendam