Fotostudio Volendam


Voor een mooie foto in traditionele klederdracht gaat u naar Foto de Boer, dé fotostudio van Volendam. In onze zaak direct aan de haven zijn in een kleine eeuw al meer dan honderdduizend bezoekers op de foto gezet in Volendams kostuum. Naast de vele nationale en internationale toeristen zijn ook al heel wat beroemdheden bij ons op de kiek gezet. Kom ook naar fotostudio Volendam de Boer, en laat u vastleggen als Volendammer!

Fotostudio Volendam: de klederdracht f oto

In 1925 liep Pouw de Boer over de welbekende dijk van Volendam, waar steeds meer toeristen rondliepen. Hij stuitte op een apart tafereel; een aantal Amerikaanse toeristen stonden kleding uit te wisselen met Volendammer mannen in kostuum. De mannen hadden ontzettend veel lol, iets dat Pouw op een lumineus idee bracht. Hij begon een fotostudio in Volendam, waar toeristen in Volendamse klederdracht op de foto worden gezet. Inmiddels is dit een populaire activiteit die niet meer weg te denken is. Foto de Boer is er nog steeds, en wordt nu gerund door de kleinkinderen van Pouw. Meer weten over Fotostudio Volendam de Boer? Ga dan naar de homepage.

Fotostudio Volendam: werkwijze

Een foto in klederdracht laten maken bij fotostudio Volendam de Boer is ontzettend leuk. Het passen van de kostuums en klompen is erg grappig en leidt vaak tot hilarische taferelen. Maar het belangrijkste is natuurlijk het eindproduct: een foto die u zelf niet kan maken. Bij Foto de Boer maakt u deel uit van een stukje geschiedenis, door in een Volendams tafereel in een 40 jaar oud kostuum op de foto te gaan.

Bij een bezoek aan het mooiste dorp van Nederland moet u zeker een foto laten maken in een fotostudio in Volendam. Voor het beste resultaat gaat u natuurlijk naar Foto de Boer, het vertrouwde adres voor kostuumfotografie sinds 1925. Graag tot ziens!Foto's in Klederdracht, Fotoshoot Volendam, Fotografie Volendam, Verhuur Klederdracht, Foto's Klederdracht, Klederdracht Foto, Klederdracht Kleding, Volendamse Klederdracht, Traditionele Klederdracht, Klederdracht Foto Volendam