Fotoshoot Volendam


Wilt u eens leuk op de foto gaan in Volendammer klederdracht? Kom voor een fotoshoot Volendam een keertje langs bij Foto de Boer op de Volendamse dijk. Wij zijn al vele een begrip in Volendam. Duizenden toeristen uit Nederland en daarbuiten zijn al bij ons op de foto geweest. Daarnaast hebben wij ook vele beroemdheden in Volendammer kostuum vastgelegd. Als u de volgende keer in Volendam moet u beslist even langskomen.

Fotoshoot Volendam: al jaren een begrip

Op een mooie dag in 1925 liep Volendammer Pouw de Boer over de dijk, toen hij zag hoe Amerikaanse toeristen kleding aan het uitwisselen waren met een paar Volendammers. Ze brulden het uit van het lachen. Dit inspireerde Pouw om een fotostudio op te richten om daar toeristen vast te leggen in Volendammer kostuum. Inmiddels hebben vele duizenden toeristen hun eigen fotoshoot Volendam gehad. Meer over Foto de Boer vindt u op de homepage.

Fotoshoot Volendam: werkwijze

Een fotoshoot in Volendam bij fotostudio de Boer is ontzettend leuk. Van het passen van de kostuums tot het lachen om het eindresultaat. Bij Foto de Boer maakt u deel uit van een stukje geschiedenis, door in een Volendams tafereel in een 40 jaar oud kostuum op de foto te gaan. Kom gezellig een keertje langs als u in Volendam bent en laat u vereeuwigen als echte Volendammer. Want voor een geslaagde fotoshoot in Volendam gaat u naar Foto de Boer! Meer informatie vindt u hier.Fotografie Volendam, Verhuur Klederdracht, Foto's Klederdracht, Klederdracht Foto, Klederdracht Kleding, Volendamse Klederdracht, Traditionele Klederdracht, Klederdracht Foto Volendam, Volendam Klederdracht Foto, Foto in Klederdracht