Fotografie Volendam


Bent u op zoek naar fotografie in Volendam? Dan moet u bij Foto de Boer zijn, de beroemde fotostudio op de dijk. Al sinds begin vorige eeuw komen toeristen van heinde en verre om zich door ons in klederdracht te laten fotograferen. Als u de volgende keer in Volendam bent dan is een foto in klederdracht bij Foto de Boer zeker de moeite waard.

De mooiste fotografie van Volendam

Voor mooie fotografie in Volendam moet u bij ons op de dijk zijn. Hier vindt u Foto de Boer, de grootste studio pal aan de haven. Dit familiebedrijf wordt nu gerund door de kleinkinderen van Pouw, die het bedrijf in 1925 oprichtte. Het heeft nog steeds de authentieke uitstraling van vroeger, maar biedt ook de moderne middelen van vandaag. U kunt hier rustig naar binnenlopen zonder reservering. Onze enthousiaste medewerkers hijsen u in Volendammer klederdracht, waarna u kunt plaatsnemen in onze fotostudio. Hier kiest u uit diverse achtergronden, zoals de haven of het Volendamse huisje. Na een half uur kunt u uw foto komen ophalen. Meer over fotografie Volendam vindt u hier.

Het ontstaan van fotografie Volendam

Vanaf het begin van de vorige eeuw werd Volendam zeer geliefd onder toeristen. Het was toen al een populaire spot voor schilders, die geïnspireerd werden door de houten huisjes en het IJsselmeer. Pouw de Boer, oprichter van Foto de Boer, startte zijn studio in 1925 toen hij zag hoe Amerikaanse toeristen en Volendammers elkaars kleding aantrokken. Tegenwoordig is fotografie in Volendam nog steeds immens populair. Een foto in klederdracht in Volendam is een leuke belevenis en een uniek plaatje. Meer over Foto de Boer vindt u hier.Verhuur Klederdracht, Foto's Klederdracht, Klederdracht Foto, Klederdracht Kleding, Volendamse Klederdracht, Traditionele Klederdracht, Klederdracht Foto Volendam, Volendam Klederdracht Foto, Foto in Klederdracht, Volendammer Klederdracht