Fotograaf Volendam


U bent op zoek naar de beste fotograaf in Volendam voor een mooie klederdracht foto? Dan moet u bij Foto de Boer zijn, de beroemde studio op de dijk. Al bijna een eeuw komen toeristen van heinde en verre om zich door ons in klederdracht te laten fotograferen. Een bezoek aan ons dorp is niet compleet zonder een foto van Foto de Boer, dé fotograaf van Volendam.

Fotograaf Volendam sinds 1925

Op een zonnige dag liep Pouw de Boer over de dijk, om daar een grappig gezelschap tegen het lijf te lopen. Amerikaanse toeristen hadden samen met een paar Volendammers de grootste lol door van kleding te wisselen. Pouw zag in dat toeristen zich graag hullen in de kenmerkende klederdracht van Volendam, en besloot hier professioneel mee aan de gang te gaan. Inmiddels is zijn studio de grootste van Volendam, en runnen zijn kleinkinderen dit succesvolle familiebedrijf. Meer weten over dé fotograaf van Volendam? Klik dan hier.

Fotograaf Volendam: de studio

Foto de Boer heeft als dé fotograaf van Volendam natuurlijk een prachtige studio. Pal aan de haven kunt u hier zonder reserveren naar binnenlopen. Een half uur later heeft u uw foto al in handen. Het verkleedproces is niet tijdrovend en vervelend, maar juist hartstikke leuk. Bij het fotograferen kunt u kiezen uit diverse achtergronden en accessoires, om uw foto te verlevendigen. Lees meer over onze studio.

Klederdracht kopen

Foto de Boer is niet alleen de beste fotograaf van Volendam, maar ook de grootste producent van traditionele klederdracht. Onze prachtige kostuums verkopen wij op de website www.dutchcostumes.nl. Hier vindt u mooie traditionele kleding, maar ook diverse typische Volendamse spulletjes. Neem gerust een kijkje!Foto in Klederdracht Volendam, Oud Hollandse Klederdracht, Volendams Klederdracht, Volendamse Klederdracht Foto, Fotostudio Volendam, Foto's in Klederdracht, Fotoshoot Volendam, Fotografie Volendam, Verhuur Klederdracht, Foto's Klederdracht