Foto in Klederdracht Volendam


Op zoek naar een mooie foto in klederdracht in Volendam? Dan bent u bij Foto de Boer aan het juiste adres. Al sinds 1925 komen vele toeristen langs in onze studio voor een leuke ervaring en prachtige foto’s. Laat u ook omtoveren tot een echte Volendammer of Volendamse, en vervolmaak uw bezoek aan het leukste dorp van Nederland.

Foto in klederdracht: Volendam als trekpleister

\Vanaf ongeveer 1920 werd Volendam een trekpleister voor toeristen. Het was toen al een geliefde spot voor schilders, die geïnspireerd werden door de prachtige omgeving rond het IJsselmeer. Pouw de Boer, oprichter van Foto de Boer, startte zijn studio in 1925 toen hij had gezien hoe Amerikaanse toeristen de grootste lol hadden bij het uitwisselen van hun kleding met Volendammer mannen in klederdracht. Vele jaren later is Foto de Boer nog altijd het adres voor Volendamse kostuumfotografie. Een foto in klederdracht in Volendam is een leuke belevenis en een uniek plaatje. Meer over Foto de Boer vindt u hier.

Foto in klederdracht in Volendam: werkwijze

Voor een mooie foto in klederdracht in Volendam kunt u prima terecht op de dijk. Hier vindt u Foto de Boer, de grootste studio pal aan de haven. Dit familiebedrijf wordt nu gerund door de kleinkinderen van Pouw. Het heeft nog steeds de authentieke uitstraling van vroeger, maar biedt ook de moderne middelen van vandaag. U kunt hier rustig naar binnenlopen zonder reservering. Onze medewerkers helpen u bij het aankleden, waarna u kunt plaatsnemen in onze studio. U kunt hier kiezen uit diverse achtergronden, zoals de haven of het Volendamse huisje. Ook kunt u diverse accessoires gebruiken, zoals tulpen, vis of kaas, om te foto nog leuker te maken. Een half uur later heeft u uw foto in klederdracht Volendam al in handen. Meer over de werkwijze vindt u hier.

Klederdracht verkoop

Bij Foto de Boer komt u niet alleen voor een foto in Volendam klederdracht, maar ook voor het kopen of huren van kostuums bent u hier aan het juiste adres. Via de website www.dutchcostumes.nl verkopen wij prachtige Volendamse klederdracht. Ook voor Delfts blauw en Volendamse accessoires!Oud Hollandse Klederdracht, Volendams Klederdracht, Volendamse Klederdracht Foto, Fotostudio Volendam, Foto's in Klederdracht, Fotoshoot Volendam, Fotografie Volendam, Verhuur Klederdracht, Foto's Klederdracht, Klederdracht Foto