Foto in Klederdracht


Een bezoek aan Volendam is niet compleet zonder een foto in klederdracht. Die laat u natuurlijk maken in de beste studio op de dijk: Foto de Boer. Dit familiebedrijf is al sinds 1925 het adres waar toeristen hun foto in klederdracht laten maken. Maar ook Volendammers zelf komen hier voor hun kiekjes; Jan Smit is één van de vele beroemdheden die voor Foto de Boer kozen.

Foto in klederdracht bij Foto de Boer

Pouw de Boer kwam een kleine eeuw geleden op het lumineuze idee om toeristen de mogelijkheid te bieden zich in Volendamse klederdracht te hullen en dit voor eeuwig vast te leggen op de gevoelige plaat. Het idee ontstond toen hij een groep Amerikaanse toeristen voor de grap kleding zag wisselen met een aantal Volendammers. Inmiddels hebben al honderdduizenden toeristen in de studio van Foto de Boer een foto in klederdracht laten maken. Foto de Boer is ook de keuze van vele beroemdheden geweest. Nieuwsgierig welke bekende mensen al in onze studio hebben gestaan? Voor foto’s klikt u hier.

Foto in klederdracht: werkwijze

Het maken van een foto in klederdracht neemt weinig tijd in beslag en is niet duur. Bovendien is het omkleden een belevenis op zich; het zien van uw vrienden en familie in de traditionele kleding werkt meestal erg op de lachspieren. Na het nemen van de foto in onze studio, waar u kunt kiezen uit meerdere achtergronden en accessoires, hoeft u maar een half uur te wachten op uw foto in klederdracht. Daarna heeft u voor altijd een prachtige herinnering aan uw bezoek aan Volendam. Meer weten over de werkwijze? Klik dan hier.

Klederdracht kopen

Voor wie graag zelf een Volendams kostuum in bezit wil hebben, is er nu Dutch Costumes, onderdeel van Foto de Boer. In deze webwinkel kunt u online de producten kopen die ook aangeboden worden in onze winkel op de dijk. Om naar de website van Dutch Costumes te gaan klikt u hier.Volendammer Klederdracht, Volendamse Foto, Fotograaf Volendam, Foto in Klederdracht Volendam, Oud Hollandse Klederdracht, Volendams Klederdracht, Volendamse Klederdracht Foto, Fotostudio Volendam, Foto's in Klederdracht, Fotoshoot Volendam