Foto's in Klederdracht


Voor de mooiste foto’s in klederdracht gaat u naar Foto de Boer, de beste studio op de dijk. Dit familiebedrijf is al sinds 1925 bezig met het maken van foto’s van mensen in klederdracht. In de loop der jaren hebben wij vele nationale en internationale bekendheden gefotografeerd in authentiek Volendams kostuum. Kom ook eens langs en laat u vastleggen als echte Volendammer.

Foto’s in klederdracht: onmisbaar voor elke toerist

Volendammer Pouw de Boer liep op een mooie dag in 1925 over de dijk, toen hij zag hoe Amerikaanse toeristen en een stel Volendammers elkaar kleding aan het passen waren. Ze hadden zulke lol dat dit Pouw op een idee bracht. Hij zag een kans hier professioneel mee aan de slag te gaan en opende een fotostudio. Inmiddels zijn er vele duizenden toeristen op de foto geweest bij Foto de Boer. De zaak wordt tegenwoordig gerund door de kleinkinderen van Pouw, die op moderne wijze werken in dezelfde studio als hun grootvader. Voor meer informatie over Foto De Boer gaat u naar onze homepage.

De aller-leukste foto’s in klederdracht

Bij ons op de dijk hoeft u niet te reserveren voor u een foto wilt maken. U kunt gewoon naar binnen lopen. Bent u met een grote groep, dan is het verstandig om wel eerst een afspraak te maken. Onze medewerkers hijsen u in klederdracht, wat vaak met veel lachen gepaard gaat. Als iedereen is aangekleed, kunt u plaats nemen in de studio. Hier beslist u welke achtergrond en accessoires u wilt gebruiken. Na afloop kunt u gezellig wat gaan drinken in een van de vele cafeetjes op de dijk, waarna u binnen het uur uw foto’s in klederdracht kunt ophalen. Meer weten over de werkwijze? Klik hier.Fotoshoot Volendam, Fotografie Volendam, Verhuur Klederdracht, Foto's Klederdracht, Klederdracht Foto, Klederdracht Kleding, Volendamse Klederdracht, Traditionele Klederdracht, Klederdracht Foto Volendam, Volendam Klederdracht Foto